Iris en Hemerocallis kwekerij Joosten

Aanbieding tot 35% korting Op = OpGeldig van: 20-09-2021
Geldig tot: 27-09-2021

Leuke aanbiedingen.
NIEUW ZIJN ONZE VERRASSINGSPAKKETTEN.
Ook leuk als cadeau.
n.b onder de foto's staat ook nog een tekst over hoe te bestellen. Bij geen bericht , kijkt u dan even in u spammail.

Voor partijen van een soort meer dan 25 stuks prijs op aanvraag. Vooral voor hoveniers en tuincentrums. Maar nu ook voor particulieren


U mag een keuze maken uit onderstaand assortiment. alleen per 2 of 3 stuks van een soort.
De prijzen zijn exclusief verzend- verpakkingskosten


Wel moet u deze aanbieding voor 27-09-2021 bestellen. Nu met drukke rooitijd zijn we alleen nog op afspraak open. en zullen wij de hemerocallissen en irissen zo lang mogelijk via de post proberen te leveren. Wij snijden het loof . Dit is om de groei goed te stimuleren. Geef zolang het droog weer blijft. een keer per week een klein beetje water.

Als u op deze bladzijde op bestel drukt krijgt u het aantal voor de aanbieding automatisch, als u op de foto klikt vergroot deze , besteld u deze via dat scherm vul dan het aantal 2, 3, 5 OF MEER in bij het winkelwagentje en u krijgt dan automatisch de aanbiedingsprijs.

n.b. Kijk aub ook in u spammail, we worden daar de laatste tijd veel in gevonden. En dan lijkt het net of u geen bericht van ons heeft gekregen.

Bovenstaande foto's zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet zonder toestemming gebruikt worden. © kwekerij Joosten


Ruttensepad 7-2, 8318 PM Rutten.     Tel: 0031(0)527 262 485      E-mail:info@kwekerij-joosten.nl