Iris en Hemerocallis kwekerij Joosten

Aanbieding tot 50% korting Op = Op



Geldig van: 08-10-2020
Geldig tot: 01-11-2020

VERLENGD, HET IS WEER PLANTTIJD VOOR DE IRISSEN. Wegens de Covid-19 kunnen wij peberkt beurzen draaien en kunnen wij niet naar u toe. Beervelde is afgelast . Wel leuke aanbieding. Deze Irissen en Hemerocallis zijn supergoedkoop. Het is nu planttijd voor alle planten, dit kan tot de vorstperiode. In een groepje van drie, vijf stuks of zelfs 7stuks, zodat ze snel tot een volle plant kunnen groeien. zie ook onder dwergirissen, maar ook een paar leuke Hemerocallissen dit keer.

Ook leuk als cadeau.
n.b onder de foto's staat ook nog een tekst over hoe te bestellen. Bij geen bericht , kijkt u dan even in u spammail,


U mag een keuze maken uit onderstaand assortiment. alleen per 3, 5 of 7 stuks van een soort.
De prijzen zijn exclusief verzend- verpakkingskosten


Wel moet u deze aanbieding voor 1-11-2020 bestellen. Nu met de corona en drukke rooitijd zijn we alleen nog op afspraak open. en zullen wij de irissen zo lang mogelijk via de post proberen te leveren. Wij snijden het loof . Dit is om de groei goed te stimuleren. Na de bloei begint de irisknol direkt nieuwe wortels te maken. U ziet al aan de wortels dat de oude aa afsterven zijn. Dat is normaal. want na de bloei komen de nieuwe wortels. Die zit u nu ook al Geef zolang het droog weer blijft. een keer per week een klein beetje water.

Als u op deze bladzijde op bestel drukt krijgt u het aantal voor de aanbieding automatisch, als u op de foto klikt vergroot deze , besteld u deze via dat scherm vul dan het aantal 3, 5 OF MEER in bij het winkelwagentje en u krijgt dan automatisch de aanbiedingsprijs.

n.b. Kijk aub ook in u spammail, we worden daar de laatste tijd veel in gevonden. En dan lijkt het net of u geen bericht van ons heeft gekregen.

Bovenstaande foto's zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet zonder toestemming gebruikt worden. © kwekerij Joosten


Ruttensepad 7-2, 8318 PM Rutten.     Tel: 0031(0)527 262 485      E-mail:info@kwekerij-joosten.nl