Iris en Hemerocallis kwekerij Joosten

Superaanbieding Op = OpGeldig van: 15-11-2019
Geldig tot: 28-11-2019

We kunnen nog tot de vorst irissen planten. wij blijven wel de hele winter door rooien.( Deze week zijn we volop Iris Sibirica's aan het rooien) dus er blijven aanbiedingen komen. en u kunt ze dan gewoon bestellen. Als het vriest bewaard u ze in een beetje zand of droog in een kistje. Of pot u ze even op. En kunnen ze het voorjaar weer de grond in. In een groepje van drie tot vijf stuks, zodat ze snel tot een volle plant kunnen groeien. Iris sibirica is zeer geschikt voor een wat vochtiger plaats.

Ook leuk als cadeau.


U mag een keuze maken uit onderstaand assortiment. 3, 4 of 5 stuks van een soort, dit WISSELT PER SOORT
De minimale bestelling is € 30,00 exclusief verzendkosten

(mag ook in combinatie met andere irissen of hemerocallissen)
Wel moet u deze aanbieding voor 28-11-2019 bestellen.
De irissen/hemerocallissen worden, zo snel mogelijk (mits het weer het toelaat) na de bestelling verzonden. We proberen binnen 14 dagen.
Als u op deze bladzijde op bestel drukt krijgt u het aantal voor de aanbieding automatisch, als u op de foto klikt vergroot deze , besteld u deze via dat scherm vul dan het aantal 3 , 4 OF MEER in bij het winkelwagentje en u krijgt dan automatisch de aanbiedingsprijs.

n.b. Kijk aub ook in u spaimmail, we worden daar de laatste tijd veel in gevonden. En dan lijkt het net of u geen bericht van ons heeft gekregen.

Wegens de drukte met Iris Oogsten zijn we nu alleen op afspraak geopend.

Bovenstaande foto's zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet zonder toestemming gebruikt worden. © kwekerij Joosten


Ruttensepad 7-2, 8318 PM Rutten.     Tel: 0031(0)527 262 485      E-mail:info@kwekerij-joosten.nl