Iris en Hemerocallis kwekerij Joosten

AANBIEDINGGeldig van: 16-03-2019
Geldig tot: 27-03-2019

Alweer maart 2019, Het voorjaar nadert We zijn druk in de schuur bezig, scheuren,delen, en oppotten, potjes schoonmaken, etc Het voorjaar komt te snel voor ons. Als het nu maar niet al te hard meer gaat vriezen. De Irissen en Hemerocallissen kunt u nu planten dus van de soorten die we rooien kunnen we weer hoge kortingen.

Irissen, klein, groot en Hemerocallissen, leuk als cadeau's, Deze maand nog geen prijzverhoging ,we nemen de verhoging van de btw voor eigen rekening. We zijn nu thuis gesloten maar op afspraak bent u altijd welkom, ook door de weeks


U mag een keuze maken uit onderstaand assortiment. 3 , 4 of 5 stuks van een soort, dit WISSELT PER SOORT
De minimale bestelling is € 30,00 exclusief verzendkosten
(mag ook in combinatie met andere irissen of hemerocallissen)
Wel moet u deze aanbieding voor 27--03-2019 bestellen.
De irissen/hemerocallissen worden, zo snel mogelijk (mits het weer het toelaat) na de bestelling verzonden. We proberen binnen 14 dagen.
Als u op deze bladzijde op bestel drukt krijgt u het aantal voor de aanbieding automatisch, als u op de foto klikt vergroot deze , besteld u deze via dat scherm vul dan het aantal 3 , 4 OF MEER in bij het winkelwagentje en u krijgt dan automatischde aanbiedingsprijs.

Bovenstaande foto's zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet zonder toestemming gebruikt worden. © kwekerij Joosten


Ruttensepad 7-2, 8318 PM Rutten.     Tel: 0031(0)527 262 485      E-mail:info@kwekerij-joosten.nl