Iris en Hemerocallis kwekerij Joosten

Aanbieding tot 50% korting Op = OpGeldig van: 01-12-2020
Geldig tot: 15-12-2020

De Irissen zijn geplant. We beginnen nu met een serie Hemerocallissen te rooien, daar maken we ook leuke aanbiedingen van.
Ook leuk als cadeau.
n.b onder de foto's staat ook nog een tekst over hoe te bestellen. Bij geen bericht , kijkt u dan even in u spammail.

Voor partijen van een soort meer dan 25 stuks prijs op aanvraag.


U mag een keuze maken uit onderstaand assortiment. alleen per 3 of 5 stuks van een soort.
De prijzen zijn exclusief verzend- verpakkingskosten


Wel moet u deze aanbieding voor 15-12-2020 bestellen. Nu met de corona en drukke rooitijd zijn we alleen nog op afspraak open. en zullen wij de irissen zo lang mogelijk via de post proberen te leveren. Wij snijden het loof . Dit is om de groei goed te stimuleren. Na de bloei begint de irisknol direkt nieuwe wortels te maken. U ziet al aan de wortels dat de oude aa afsterven zijn. Dat is normaal. want na de bloei komen de nieuwe wortels. Die zit u nu ook al Geef zolang het droog weer blijft. een keer per week een klein beetje water.

Als u op deze bladzijde op bestel drukt krijgt u het aantal voor de aanbieding automatisch, als u op de foto klikt vergroot deze , besteld u deze via dat scherm vul dan het aantal 3, 5 OF MEER in bij het winkelwagentje en u krijgt dan automatisch de aanbiedingsprijs.

n.b. Kijk aub ook in u spammail, we worden daar de laatste tijd veel in gevonden. En dan lijkt het net of u geen bericht van ons heeft gekregen.

Bovenstaande foto's zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet zonder toestemming gebruikt worden. © kwekerij Joosten


Ruttensepad 7-2, 8318 PM Rutten.     Tel: 0031(0)527 262 485      E-mail:info@kwekerij-joosten.nl