Iris en Hemerocallis kwekerij Joosten

Lovely LeahGeldig van: 16-02-2018
Geldig tot: 22-02-2018

Het rooien staat met deze natte wereld even stil, maar als het weer het weer toelaat. Dan beginnen we weer met de planten uit de grond te halen. Dit gaat de hele winter en voorjaar door. Gelukkig vorige week nog volop kunnen rooien. Dus toch weer een leuke aanbieding kunnen maken. Deze week vragen wij u aandacht voor Lovely Leah. OP=OP.
Lovely Leah een foundation voor jong volwassen . Leah is gestorven toen ze 19 werd. Deze Iris is vernoemd naar Leah en is nu volop te verkrijgen. Van elke plant gaat er 5.00 naar deze foundation. Dus 3*5= 15.00 De plant is zeer sterk en met de veelgeurende donkerblauwe bloemen is dit een plaatje in u tuin. Meer info: www.lovelyleahfoundation.nl


U mag een keuze maken uit onderstaand assortiment. 3 of 5 stuks van een soort, dit WISSELT PER SOORT
De minimale bestelling is € 30,00 exclusief verzendkosten
(mag ook in combinatie met andere irissen of hemerocallissen)
Wel moet u deze aanbieding voor 22-02-2018 bestellen. Per 1 augustus zij wij wegens rooidrukte alleen op afspraak voor particulieren open. Dus gewoon even bellen 0527-262485 als u ze wilt ophalen,meestal geen probleem. Vele soorten zijn dan ook nog op pot te verkrijgen.

De irissen/hemerocallissen worden na (mits het weer het toelaat) na de bestelling verzonden.
Als u op deze bladzijde op bestel drukt krijgt u het aantal voor de aanbieding automatisch, als u op de foto klikt vergroot deze , besteld u deze via dat scherm vul dan het aantal 3 , 4 OF MEER in bij het winkelwagentje en u krijgt dan automatisch de aanbiedingsprijs.

Bovenstaande foto's zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet zonder toestemming gebruikt worden. © kwekerij Joosten


Ruttensepad 7-2, 8318 PM Rutten.     Tel: 0031(0)527 262 485      E-mail:info@kwekerij-joosten.nl